Over mezelf
Terug naar de Homepage
It's Easy ArtHierbij wil ik mezelf voorstellen,

Mijn naam is Yvon Rodenburg Roos. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Mijn hele leven lang ben ik al met tekenen en schilderen bezig zolang ik mij kan voorstellen. Toen ik nog op de lagere school zat tekende ik altijd strips over en maakte er ook posters van. Op de middelbare school heb ik examen gedaan in tekenen en haalde hiervoor een dikke 9. Met als gevolg dat ik verschillende cursussen hebt gevolgd zoals aquarellen, olieverf etc. dit was bij de Vrije universiteit. Toen de kinderen op school zaten heb ik veel tijd besteed op school met tekenles geven en decors maken voor bijv. musicals of open dagen. Heb ook diverse scholen opgefleurd met schilderingen.

Zodoende is mijn bedrijfje gestart in 1999 omdat er steeds meer vraag kwam van moeders die dit ook wilde in de kinderkamers. Uiteindelijk wist de zakenwereld mij ook te vinden nadat ik in de krant had gestaan met een artikel. Ik teken alles uit de vrije hand en maakt geen gebruik van beamers.

Een voorbeeld van klein formaat kan ik zelf vergroten naar een omvang van een muur. En kan hierbij ook verschillende andere tekeningen toevoegen. Mijn voorkeur zelf gaat uit naar schilderingen die met of voor kinderen zijn. omdat ik hierbij mijn creativiteit in zijn geheel kan uitvoeren. Zoals mogelijk is op slaapkamers, scholen, ziekenhuizen, peuterspeelzalen en verloskundigen. Afijn te veel om op te noemen Kinderschilderijen zoals u verder kunt lezen vind ik ook heel leuk om te doen en dat is een apart kado om te geven.

Een paar jaar geleden heb ik ook nog cursussen gevolgd bij Tanja van Sijp van Instituut voor Restauratie en Decoratie zoals bijv. Trompe’loeil en marmeren. Heb deze cursussen met goed gevolg doorlopen. Wil de komende jaren mij nog meer verdiepen in allerlei andere technieken maar verlies niet de kinderkamers uit het oog. Neemt u rustig de tijd om mijn website te bekijken en mocht u nog vragen hebben of wilt u ideeën opdoen of een offerte ontvangen dan kan u het contact formulier invullen op de contact pagina en zal ik zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.
Copyright © 2006 - 2022 It's Easy Art | Alle rechten voorbehouden | Powered by Xclusive Hosting